Var ett tag sen...

Har varit hemma i helgen då jag även fixade en internetsladd så nu kan man ara inne igen som vanligt, nästan.

I alla fall, detta är min så kallade studentlya (dock har lite ändrats sen bilderna togs, men i stort sett samma fortfarande) :
 


Första veckan i Grimslöv:
Måndag: Började kl 10.10 i skolans hörsal/aula, där vi skulle följa efter våra mentorer/klassföreståndare ut på skolområdet där vi fick fika, sedan skulle man intervjuva 2 och 2  och sedan presentera varandra. Senare blev det välkomst middag där större delen av klassen gick och satte oss på en gräsplätt

när vi ätit klart och pratade, så satt vi där ett bra tag tills en av våra 2 klassföreståndare  hittade oss, vi gick mot ingången till matsalen och där kommer vår andra klassföreståndare och bara " vi har letat genom hela skolan efter er", så gick alla in och en av de andra lärarna hade en mikrofon och sa typ " och här kommer Skapande klassen" i mikrofonen XD, sen blev det musiktävling, ganska roligt. Sen skulle vi gå ut igen och en av klassföreståndarna stoppar mig typ och frågar " Nu försvinner ni väll inte?"...."nejdå" sa jag (vi försvann inte då iheller, duktigt va? O:) , sist på kvällens schema stod bildvisning, och första  skoldagen slutade vid 9

Tisdag: Var det först fotografering sedan brandinfo, info om eng/sv/ma & motion. Sist var det dags för brännbollstävling, jag satt dock bara och tittade på.
Onsdag: Enskilda samtal där man gick  igenom med klassföreståndarna vad för ämnen man skulle ha. Eftermiddagen bestod av profil bild, där först alla skulle rita av varandra utan att titta på bilden ....ganska kul...roligast var en av killarna som sa något i stil med "Du får absolut inte ta detta som en förolämpning,  men denna bildens er för jävlig ut" XD , sedan skulle vi välja ut varsin bild som vi tyckte om och säga varför. Ett stort papper fanns sedan på bordet där vi skulle måla något och sedan flyttade man ett steg åt vänster och målade något där osv.
Torsdag: Inget speciellt denna dagen.
Fredag: Vanliga lektioner, sedan var det tillvalsinfo, sedan väntade bussen för hemfärd till Österlen kl 14:37, kom hem vid 18:20 tiden, middag.

På lördagen blev det palmfestivalen i Trelleborg, där det blev bla blev inhandlat 20dvder för 400kr :), sedan var det hem och "kvällsmys" med Sommarkrysset.
Söndag som det är idag var det åter att åka till Grimslöv, som på denna korta tiden ändå har blivit "hem", jag älskar det verkligen och jag fullkomligt älskar min nya klass, bästa klassen jag någonsin gått i.

Imorgon är det skapande svenska, sedan ska vi se Utvandrarna. På tisdag ska hela klassen på utflykt, ser fram i mot det:)

 Jag får se när jag uppdaterar nästa gång, förhoppningsvis dröjer det inte lika länge som det har gjort nu.

CYA

Ett tag sen...

Men har inte tillgång till internet på rummet än, det ska dock dyka upp de närmsta dagarna, då ska jag skriva mer...eller i alla fall försöka..haha

Sista..

dagen hemma då för ett tag framåt, nästan allt är utpackat i bilen för imorgon går färden mot Grimslöv...

Idag var vi i alla fall på Friden ( http://www.friden.nu/ ) , åt en pizza som heter Edelstam som bestod av räkor, kräftstjärtar, avocadomousse, stenbitsrom. Den var supergod, verkligen att rekomendera detta ställe. Ett unikt ställe på många vis. Till dessert blev det en "chokladmousse tårta" som var som en kladdkaka med valnötter i bottnen, sen chokladmousse ovanpå sedan dekorerad med bär och prickar av vit choklad, även den var jätte god. Till detta drack jag deras egna äppelmust. Om ni vill se bilder på pizzan eller tårtan finns det på Fridens hemsida:)


som sagt så så "flyttar" jag imorgon:) , ser fram i mot det, men är förstås nervös till en viss del också.

Nu ska jag sluta tråka ut er.

CYA

Sista turen innan flytten...

har jag varit på idag. Jag och mamma tog en tur över till Helsingør, var där i någon timme sen körde vi till Väla (shoppingcentrum) där vi även var på ikea och köpte 2 kuddar till kuddfodralen som ska ligga på sängen i Studentlyan och sedan bar det av till Familia (ett annat köpcentrum som ligger ca 10min från Väla), blev dock ingenting annat handlat precis, sedan hade vi taco ikväll med kalkonfärs.

Jag har även städat klart rummet ( det gjorde jag igår), så  nu ska det bara packas kläder + en himla massa sladdar känns det som (laptop sladden, mobil laddar sladden, sladden för att föra över saker till mobilen, sladden till digitalkameran och säker någon sladd jag har glömt...haha)

Imorgon är då min sista riktiga dag hemma på ett tag, vi ska iväg  och äta "ute" förmodligen imorgon kväll på en pizzeria som heter Friden, fortfarande är det bara ett kanske dock, men förhoppingsvis så...

Söndag "förmiddag" går flyttlasset till Grimslöv, kommer KANSKE lägga upp ett nytt inlägg då, om jag har tid på kvällen:) och sen på måndag då så börjar skolan, men de första dagarna är bara "kommasamman" dagar vad jag har förstått i alla fall.




Någon mer än jag som längtar?? XD

I alla fall, Kristens "stuntdouble" måste vara en kille XD, pausa bara precis när hon kör omkull med motorcykeln, det ser verkligen ut som en kille...eller orkar ni inte pausaXD, kolla den här bilden (ett rätt dåligt printscreen försök av mig XD):


Dessutom tycker jag Victoria har en annan hårfärg än i Twilight, I new Moon verkar henes hår vara morots orange eller något(kanske färgat det så att det ska synas mer i VISSA scener)...Jag tyckte det såg mer naturligt ut i Twilight ...kan ju också vara för att jag är en "förespråkare" för att ha sin naturliga hårfärg, jag har alldrig själv färgat eller ens slingat mitt hår, vilket egentligen bara är positivt antar jag man sliter inte en massa på håret i alla fall, man har ju sett i skolorna man gått på innan med tjejer som har "sönderfärgat" sitt hår så att det ser riktigt risigt ut, även hört de som frågat någon annan som suttit i närheten av var jag suttit eller liknande " ser mitt hår naturligt färgat ut?" ursäkta men, naturligt och färgat är 2 ord som inte hör  ihopa när det gäller hår i de flesta fallen.... oj, vad man kan babbla ibland XD

Så nu ska jag sluta att babbla och att tråka ut er XD...

CYA 

Idag...

Har jag och mamma varit i Malmö ( eller rättare sagt inte i Malmö utan i utkanten), Vi var bland annat på IKEA (köpte 4 snygga glas för 5kr/st på Fynd delen, de skulle egentligen kostat 49kr för ett 6pack), köpte även en lykta av glas till studentlyan:), sen var vi på lite andra ställen. Vi på Wok Kitchen på Burlöv Center, jag åt vegetariska vårrullar med ris, MUMS :D och "sist men inte minst" så blev det en tur till PS-design, en av favorit pärlbutikerna, blev lite handlat mest "metalldelar". Färden begav sig sedan hemåt, så jag är hemma nu:)

Imorgon ska jag nog fortsätta med min storstädning, ingenting annat planerat ÄN i allafall, sen är det bara onsdag, torsdag, fredag och lördag kvar sen är det Grimslöv here I come! Måste nog verkligen snart börja packa ordentligt, kläder och sånt men det får jag göra när städningen är KLAR

Nej,  nu ska jag inte tråka ut er..hahaha
CYA

Idag...

Har jag gått igenom 3/4 av mina skrivbordslådor,har lådan med alla mina pennor kvar. Det blev en hel kasse med skräp XD +  att jag sorterat bort så gott som alla mina tidningar i en hylla och slängt gamla "skolpapper". Nu har jag
*pennlådan
*skrivbordet
*en "hylla"
kvar och så klart dammsugning och sådana saker, men jag tror att jag ska hinna XD



I morgon blir det nog inte så mycket städning, för först ska man klippas och seen blir det shoppingtur:D och så klart ska min fina handväska med:), måste ju vänja mig vid den nu.



Det blir ingen tysklandstur på Onsdag:(, för mamma ringde bussbolaget idag och då fick hon besked om att den var inställd för att inga anmält sig...aja....en annan gång kanske



Jag fick en glad nyhet idag i alla fall, jag har fått rum i det elevhemmet jag önskade, nu låter det som värsta Harry Potter boken/filmen hahaha....
På söndag vid lunchtid ska vi förmodligen vara på plats, mamma och pappa ska förstås hjälpa mig att "flytta", får se hur lång tid det tar och sen så börjar man på måndagen kl 10 :), ska verkligen bli kul....1a veckan ska dock inte vara någon riktig skolvecka vad jag har förstått så det är ju rätt bra.


Tog denna bilden på min katt idag, visst är han söt? *.*, ser ut som han håller om en osynlig snuttefilt XD



Nej, nu har jag inget mer att säga, ska väll snart gå till sängs eftersom klippningen är vid 8 och man måste gå upp runt 6.
CYA

Om 1 vecka är man inte här..

för då är man på sitt nya rum "LÅNGT" härifrån, jag längtar så....


Håller för tillfället på (eller ja, inte just nu för nu har jag slutat för "dagen") och städa rummet ordentligt , eftersom jag inte kommer befinna mig här så ofta, dessutom måste jag gå igenom ordentligt alla lådor och liknande så att jag inte glömmer något här.
Idag har jag gått igenom mitt "pärlskåp", och där hittade jag en hel del som jag behöver ha med mig + att jag har sorterat lite bland pärlorna så att de kanske tar något mindre plats än innan, så nu är den delen av klarad för pärlorna SKA med mig:)
Imorgon SKA jag ta och gå igenom skrivbordslådorna, har inte gått igenom dem på ETT TAG, sen får jag se vad jag tar sen för bit:)



På Tisdag ska jag  och mamma först bli klippta, sedan ska vi ut och shoppa "det sista" oxh jag ska kanske köpa lite nya pärlor..för sen kanske det dröjer innan man kan göra det igen.

På Onsdag blir det KANSKE en tur till Tyskland:), vet inte vad jag ska handla där än...men det blir väll alltid något.

....och sen är det inte många dagar kvar.

Jag hoppas bara att det blir en bra klass, klassföreståndaren har jag redan mött och hon verkar/är jätte snäll, detsamma gäller internatföreståndarinnan och en av vaktmästarna.



Just det, lovade ju att visa bilder på halsbandet och armbandet jag knåpade ihopa för NÅGRA dagar sen...hahaha. Här kommer en bild, dock är inte halsbandet klart, eftersom jag inte vet hur jag ska "avsluta" det, men så här ser det i alla fall ut än så länge med armbandet i mitten.






Nej, nu har inte jag mer att säga.
CYA

Idag...

Är det exakt 10 dagar kvar till jag börjar skolan igen, eller igen och igen...det är helt ny skola nu så man kanske inte ska säga igen. Allt är NÄSTAN fixat till flytten, eftersom skolan ligger på annan ort rättare sagt i Grimslöv (som ligger 20min utanför Växjö) så ska jag bo på skolan, hade varit drygt annars att åka buss från Österlen till Grimslöv varje dag ;)



Lagom till skolstarten så var jag igår och tittade på nya glasögon,  kände att jag ville ha nya nu. IDAG fick jag dem och än en gång har jag lyckats HAHAHA det är rosa i dem som ni kan se på bilden, dock är det rosa på bilden lite ljus för i verkligheten är den cerise) +  att i bågarna finns det "glitter" så det är ju ett par ganska tjejiga glasögon XD...även fast jag INTE är en "tjejig tjej", men de passade bäst så det fick bli dem.




Som ni ser så ligger de nya glasögonen på en bok, som ni kanske också ser så är det Narnia Samlingsvolymen (alltså alla 7 böckerna i 1) som jag för tillfället håller på att läsa, har inte läst den förr så det är på tiden.


2 veckor kvar nu

tills jag "flyttar" :)

Igår sov jag till 12:30...hahaha, fråga mig inte hur jag lyckades men även fast jag gick tidigt och lade mig så blev det att sova länge, det kan ju vara ganska skönt ibland:)

Annars har det inte hänt så mycket "igår", slötittade på Casanova (med Heath Ledger) när den gick på tv, snackat med vännerna.




Detta klippet kan man ju inte få nog av, Så himla bra gjort. Sverige kan ;)
Dessutom sen jag såg detta första gången så har jag fastnat för MJs Beat it, kanske inte så konstigt XD


Får se vad som händer de kommande dagarna, men håller bloggen uppdaterad...förhoppningsvis XD

Ja, jag är fortfarande uppe...

BARA 200 dagar kvar till min födelsedag nu ( enligt www.birthday.se ), bara 200 dagar kvar till MIN 20 årsdag, dagen då man nollar för andra gången i sitt liv...


Som jag nämnde i tidigare inlägg kliade det i fingrarna och jag knåpade då ihop ett armband, igår (eftersom klockan är över 24) knåpade jag ihop ett matchande halsband. Ska kanske knåpa ihop ett par matchande örhängen med,får se.... bilder kommer, men just  nu är det ingen ide att fota även om jag tänt en lampa, det hade helt enkelt inte blivit några bra bilder




Jag längtar verkligen till New Moon kommer på bio (även om det är ovisst om jag går och ser den på bio, inge kul att gå själv på bio:/ ) eftersom New Moon är en av 2 av mina favorit böcker i Twilight "sagan", jag gillar Breaking Dawn med *.*..

Nej, Nu SKA jag gå och sova, God Natt!

Smått & Gott

Idag är det 2 månader sen man tog studenten :D
&
19 dagar kvar tills man flyttar till studentlyan, längtar faktiskt :) Allt är  nästan klart, men måste hitta/köpa  några saker till.
Det ska bli skönt att komma här ifrån ett tag (rättare sagt 1år) men sen blir mitt liv åter obestämt om inget ändrar sig, men jag hoppas det ska ändra sig för då blir detta  verkligen som en ny och bättre start på mitt liv.

Jag har dessutom bestämt mig för att bli mer aktiv här, får hoppas att det blir så då XD

Nej, nu kliar det i fingrarna, kanske får sätta mig och knåpa ihop något smycke...hmmm

Slänger in 2 låtar som jag bara älskar för tillfället

Kutless-More Than It Seems


&
En låt som gör mig riktigt glad :D
Italobrothers- Stamp on the ground

RSS 2.0