15/10-10




Då har man ätit Ben & Jerrys för första gången (även om jag älskar glass, speciellt på vintern/hösten). Den sort jag provade ser ni ovan. Jag är inget mangofan men denna var riktigt god (även om jag är förkyld och knappt har några smakläkar eller kan lukta något) så gillade jag verkligen denna. En sorbet som är krämig och mjuk som moln i munnen typ och den smälte inte så fort iheller märkte jag. Jag sparade dock en hel del tills det att jag kan njuta av den ordentligt. Men denna blir det säkert fler gånger för mig.....dock dröjer det nog ett tag på grund av priset;)

10/10-10

Dålig uppdatering igen, jag vet men det händer inte mycket precis....

Bara att jag har varit typ förbannad hela helgen på Xet, för att flera månader sen så sa jag att han kan skicka mina saker som jag lämnade kvar som tandborste (oanvänd), ett helt paket bindor ( stor pack oöppnat), drinkbok, ljus, burkar......

Nu är det så att han av någon idiotisk anledning slängt tandborsten och bindorna och sen vill han inte skicka med burkarna.

Vad f** är detta för person...Noll respekt för andra personers tillhörigheter.

Men han ska fan inte tro att han kan komma undan för det är mycket jag struntat i som exempel: Han pajade en back (sådan på hjul som man har under sängen)  totalt som var min och tappade bort en sked som var min och sen då slängde mina saker..... Dessutom slapp han att skicka en vas som jag lämnade kvar för den vill inte jag ha ens....så han ska fan vara tacksam att han slipper allt detta men förstår den j***** det??? Nej inte ett himla dugg... visst erbjöd mig pengar för burkarna...men jag bill inte ha några jävla pengar jag vill ha mina tillhörigheter.

Fy vad jag hatar folk som är så respektlösa. Man hade mer än gärna om man kunnat resa tillbaka i tiden så att man sluppid bli så jävla förbannad nu.

Sen anklagar han mig för att tjafsa, hans eget fel säger jag eftersom han inte fattar att jag vill ha mina saker och inte hans jävla pengar.  Pengar som han dessutom klagat på innan att han knappt har. Ska man skratta eller gråta??? Jag vet inte vad....bara så trött på denna personen.

You Have Lost My Respect Pictures, Images and Photos

RSS 2.0