31/10-10 #2

Då är denna Söndag slut om några timmar, Idag har jag tvättat, vilat och tittat på Mysteriet På Greveholm, en av  de bästa julkalendrarna någonsing enligt min åsikt.

Idag åt jag en god och nyttig middag:


Sallad med räkor och bulle och till det drack jag mineralvatten, riktigt gott, tråkigt dock fattades både sparrisen, citronen och dillen i denna sallad som jag köpte igår, sparris som är så gott:(

Snart ska jag se tv I en annan del av Köping, sen får man se när man går och lägger sig idag, börjar ju inte förrens 10.10 imorgon.

Jag tror inte jag har visat min dator någongång, min lilla Tosh.



Som ni ser föredrar jag att sitta eller ligga i sängen när jag är inne på datorn, tycker det är skönare och bättre, sitter knappt vid skrivbordet ens längre.


Nej nu får jag avsluta för idag, om 15min är det tv.


CYA

31/1-10

Hej bloggen

Åt för en stund sen bulle med rödbetsallad, kalkonköttbullar och inlagd gurka, mums!, dessutom fick jaag lite julkänsla eftersom jag drack julmust till. En rolig sak jag nog glömt berätta att när jag var i Borlänge skulle vi (jag och älsklingen) handla en back läsk och där fanns redan påskmust då, jag menar påskmust innan det ens varit jul nästan? XD

I alla fall, Igår (eftersom det är ny dag idag) var mamma här så vi körde och handlade, blev bara mat till mitt mat förråd, och lite lördags gottis förstås:) och så åt vi på MAX

Idag ska jag upp tidigt eftersom kl 8.00 är tvättmaskinerna mina fram till kl 12.00, ska även göra lite annat och äta middag som kommer bestå av sallad med räkor och bulle, får vara nyttig idag. Men eftersom jag ska upp tidigt blir det snart kudden, måste även göra dagboks uppgiften vi har i svenskan men det är bara idag ovh imorgon oxå sen är den KLAR!, efter 2 veckors slit;), äsh skämta bara.

Men har ej mer att säga nu så
CYA


En bit från en av favofilmerna
(måste verkligen skaffa den dock och man blir aldrig för gammal för att se på tecknad/animerad film)
 

Nu är det tid igen..

Denna gången vill man verkligen vinna på tävlingen på http://fokis.se/ , där man kan vinna ett smycke ifrån http://www.bettiesgalleria.com/ med med någons namn, man kan tillochmed ha sitt egna namn och den som betyder någons namn och såklart man vill ha det. Jag vill i alla fall i Silver eftersom det är vad jag föredrar.

Det hade ju även varit en fin 20årspresent till mig själv eftersom jag fyller år 10 dagar efter Alla Hjärtans dag=)


Ida

Samuel

24/1-10

Idag är det 1 månad kvar tills man "nollar" för andra gången i sitt liv, alltså fyller 20.

Helgen har varit väldigt lugn, men kännts som man behövt det, har inte haft någon kraft precis.
men men imorgon är det skola igen, med 1 lektion imorgon sen är det tvättning och städning som gäller =-), tro det eller ej men det känns härligt att tvätta.

Idag får man väll plocka undan lite och så,  kanske göra något kreativt hm....man vet alldrig det kliar typ i fingrarna men vad ska man göra, Skriva? Göra smycken? Teckna? Jag vet inte....



På något konstigt vis, får denna sången min fantasi att bara rusa iväg, fantasin flödar men det gäller dock bara mitt skrivande där jag för inte så  länge sen började på en ny "berättelse" , ska bli intressant att se om jag lyckas slutföra denna så att den inte bara blir liggande som majoriteten av mina berätelser gör.


Idag 3 månader med älsklingen

Och har ingen aning om när vi möts igen, till Påsklovet är det sagts men en vecka känns knappt lönt för att sedan genomgå det hjärtskärandet farvälet innan man ska gå, som när jag var uppe hos honom nu under jullovet och den 3e som jag skulle hem kom och vi satt i soffan och han höll om mig riktigt hårt och sa "Jag vill inte att du ska åka" flertalet gånger samtidigt som han grät:(

14/1-10

Idag är det 1 månad kvar till Alla Hjärtans Dag, och 1 månad och 10 dagar kvar tills jag fyller 20.

Jag saknar älsklingenn så mycket:(

Snart har 1a veckan gått, och den har gått snabbt, schemat var där lite ändringar i....

Ja, jag har inte mycker mer att säga.

CYA

10/1-2010

Idag är det en månad sen älsklingen kom till Grimslöv, och nu är jag åter i Grimslöv igen, skola börjar imorgon och jag hoppas att de inte ändrat på schemat, gillade mitt schema för hösterminen, Vårterminen börjar imorgon alltså, vilket betyder sista terminen på UNDERBARA Grimslövs Folkhögskola.

Men samtidigt saknar jag älsklingen otroligt mycket, distans är inget roligt.

Jag har även en himla nackspärr , har haft mycket nackspärr på senaste tiden, hade nackspärr nästan hela vistelsen i Borlänge.

Jag blir snart riktigt förvirrad, vad är hem?....som jag känner det har jag 3 hem:

# Österlen hos mamma & pappa
# Grimslöv
# Hos älsklingen i Borlänge

Ett av alternativen försvinner på sätt och vis om ca ½ år, eftersom jag slutar på Grimman (Grimslöv) då, men vad sen? Var ska jag bo? Vad ska jag göra? Jag vet inget och det gör mig frusterad.


Nä nu ska jag skruva upp elementet och lyssna på tystnaden i Grimman
CYA



Söt liten sak

Daisypath Anniversary tickers


Från www.daisypath.com

Skåne

Nu är jag i Skåne, kändes inget vidare att lämna älsklingen och Dalarna, men men jag var tvungen, skolan börjar om 1 vecka och det måste shoppas lite och så.


Har inte mycket mer att säga så

CYA

RSS 2.0