24/6

Idag (ja jag vet att detta skrivs den 25/6 men låt oss ändra lite) var jag hos en speciallist på just tänder och så i Lund, därmed blev det även shopping, Hemmakväll låg precis bredvid speciallisten och där var sommarrea , hittade först inget men sen.......

Fick syn på Buffy the vampire slayer Season 1 till ord. pris 149kr och sen 30% på det vilket blir 104kr, rätt billigt tyckte jag, de hade även Angel Season 1 till samma pris så båda två fick följa med mig hem:) även en Heath Ledger box med 3 filmer (bland annat En riddares historia) fick följa med hem.

Lagerhaus fick sen sig ett besök, där fann jag Bree Tanners andra liv för 129kr, även den fick följa med hem:)

Sen blev det lite pärlor med, bland annat ca 3meter kedja (eftersom jag nästan hade slut på kedja) så det får väll bli något av det :)

Det var min dag i stort sett, även varit och byttat mormors ej fungerande stero idag.

Och imorgon är det midsommar:/ aja...


Glad midsommar på er allihopa! om där nu är någon som läser

20/6-10 Min dröm

Mycket hinner rusa genom mitt huvud på en dag, just nu tänker jag på att jag nog har förvandlats till en nattvarelse, Jag är trött på dagarna men piggnar till på kvällarna och sitter oftast uppe till typ 4. Det är faktiskt rätt roligt, När jag då går och lägger mig håller ju solen på att gå upp och går jag utanför min dörr i rätt tid så bländas jag av solen när den går upp "tack vare " balkongdörren. Jag gillar natt bättre än dag, kan vara för att jag aldrig har varit någon sommar människa. Vintern är min favorit årstid , ingen tvekan. Så vem vet, kanske någon avlägsen släkting var släkting med Dracula eller något ;) haha.....


Idag är det den 20 Juni, inget speciellt med den dagen, bara en tråkig vanlig dag som vanligt. Har inte hänt något än på sommarlovet, mer än Ullared då. Jag vill ut och resa men verkar inte bli så, resorna är för dyra och jag är ingen som reser till "turistfällor" som Thailand, Turkiet och så vidare ...för som jag sa innan, jag hatar sommaren typ därför är inte de ställena rätt för mig. Jag skulle gärna åka tillbaka till London (där jag var 06 ) men då kostade resan typ 1900kr, nu går det på runt 3000-4000kr med exakt samma buss som jag åkte då.....

Känns som det hade behövts att komma bort, jag trivs helt enkelt inte här längre, det känns nästan mer och mer som man vill lämna landet... men då är frågan vart skulle man då bege sig... nej jag får helt enkelt stanna tills den dag jag SKA bredda mina vingar och ge alla idioter i denna värld en fet (psykisk ) smäll för allt de gjort mig, nej jag menar inte att mobba någon tillbaka, hämnd är inget som man vinner på men det man vinner på är att visa att man kan, man ska helt enkelt inte ge upp sina drömmar (även om ingen stöttar en)

Min högsta dröm är att bli författare, när jag var liten ville jag bli sjuksyster men det fick jag ju ge upp, kan ju inte precis ha en sjuksyster som är typ rädd för sprutor och nålar. Sen kom författar drömmen, jag har alltid så länge jag har kunnat skriva , skrivit små sagor eller liknande, på senare år har de blivit längre , har ett "manus" som jag skrev för några år sen som ligger på runt 60 datorskrivna A4, det var mitt första stora projekt, sen dess har en uppföljare till den påbörjats men ej avslutats, jag har börjat på en annan och gjorde även mitt projektarbete med små sagor som blev väldigt uppskattat och omtyckt av många, vilket gör mig glad att någon gång få uppskattning och få höra "Jag kan inte förstå hur du kan skriva så" och så vidare.

Jag vet vad mitt "kall" är, jag vill inte och kan helt enkelt inte ha ett jobb inom vården eller liknande, jag passar inte där och det hade förmodligen fått mig att gå under, jag behöver något annat som triggar min fantasifulla skalle att fortsätta hålla i gång pennan när den fyller ark efter ark efter..... Det är inga problem för mig att sitta ner med ett linjerat papper och snart ser det som ett linjerat ark med bokstäver på linjerna. Vad som skulle göra detta till den kompletta glädjen hade varit att just sprida vingarna och få fler som uppskattar det som min fantasifulla hjärna tillverkar och får ner på ett ark.

Min dröm inkluderar även att ha ett ställe på landet där inte många bilar hörs, där jag kan skriva i lugn och ro, kanske med några hästar utanför fönstret , en hund, en familj som uppskattar och älskar mig för den jag är och uppmuntrar mig att fortsätta med det jag gör och inte locka in mig på spår som jag vantrivs på och så klart inkluderar min dröm även en Volvo C30 och kanske ett garage fullt med andra billäckerheter som en Lamborghini, Mitsubishi Evolution 7, Mustang.

Min dröm må inte vara liten, men det är något som jag verkligen vill och har velat så länge jag kan minnas. Därför hoppas jag att den kan gå i uppfyllelse, trots allt, jag har sällan eller aldrig klagat, fast jag hade ett helvete under min skoltid steg jag upp var dag och gick dit, jag har genomgått runt 4 operationer och det finns förmodligen fler runt hörnet, så det enda jag egentligen ber om är just denna drömmen... Låt mig få den som en ljuspunkt i livet, som får mig att fortsätta kämpa och få mig att lyfta på huvudet kanske till och med drömmen hade kunnat få sådana följder att man en dag står på en filminspelning till sitt eget verk, för trots allt har jag ibland tänkt på det så och funderat på vilka skådespelar som skulle passa vart och så, dock är det ju inte lönt att ens berätta här vilka jag tänkt eftersom ni inte känner till mina kära varelser och figurer som står under mina vingar. En dag kanske ni får lära känna dem... Vi får helt enkelt hoppas så:)



Jag vet att detta blev ett långt inlägg men jag tackar dem som läst hela och hoppas att ni i alla fall fått en liten uppfattning.

Tack än en gång och jag hoppas att just DIN dröm slår in




See you somewhere no matter if it is deep in the forest in the elfkings land or up high on the mountain of the evil king and queen......


18/6-10

Jag vet, dålig uppdatering ...men vad ska man skriva när inget häner???...jaja. i alla fall.

Igår var jag och blev klippt, dock endast topparna, en bit på luggen och fick flikat på sidorna.
Idag har inte hänt något speciellt, har typ sovit hela dagen :sov först till 1 , sen var jag uppe någon timme sen lade jag mig och vilade och sov någon timme till och vaknade till middagen. Så...uppe till 4?? Skulle tro det ja, men det är rätt kul eftersom då är det LJUST.


Har för tillfället inget planerat för lovet mer än att jag ska till Lund den 24 för typ disskussion om en ev. kommande operation för att sätta in implantat i käken för att jag saknar tänder näästintill hela sidan på vänster sida där uppe. Så vi får helt enkelt se hur det blir med det......

Såg för övrigt trailern till den nya Narnia filmen (Narnia 3) innan





Finns dock vissa bitar jag ej förstår, jag ska nog inte säga för mycket utifall någon här inte vill ha en spoiler. Den ser i alla fall grym ut och jag verkligen älskar Ben Barnes i sin roll som Caspian...nästan som man får säga grr....*ops*, och sen är Georgie Henley helt underbar som Lucy. Dock saknar jag min andra favoritkaraktär som är Tumnus (Lucy är också min favorit). Jag har som sagt läst alla 7 böcker, och jag kan verkligen inte välja vilken jag tycker bäst om. Jag längtar tills The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader kommer  på dvd ,för det blir väll som vanligt inte att se den på bio, som jag nog sat innan har jag inte varit på Bio sen 2005 när jag såg Kingdom of Heaven.




Har nog inte mer att säga nu så



CYA

10/6-10

Idag har arbetsförmedlingen fått ett besök av mig, blev inte så länge men ska på personligt samtal i slutet av månaden då jag även vet mer om vissa saker.


Igår var jag och mamma på en "långtur" till Ullared/Gekås. Där inhandlades som jag har sagt innan att jag skulle: mp3 spelare: En TrekStor i.Beat Swap som kom i det gula skallet men det följde med 3 skal till så just nu har jag bytt (det var ett rent h*lvete att byta skal kan jag säga) till det Vit,rosa,svarta.


Blev även ett datorskydd/skin, som en plastfilm man sätter på "uppsidan" av laptopen, blev ett med djungel och lejon (fanns bara typ katt, dödskalle,elvis, fjärilar, blommor och då lejon) , jag valde leonen evtersom jag inte är den tjejigaste tjejen.
Sen blev det såklart det självklara när man åker till Ullared: TROSOR XD.......20par tillochmed (dock inget rekord) dessutom är de riktigt bra(6 av dessa 20 par var "märkestrosor")
Det blev även 6 dvd filmer köpta:
Linas kvällsdagbok: Inte sett, men fått den rekomenderad att se.
Pearl Harbor: Klassiker, Älskar den men inte haft den innan men nu har jag den (2discars tillochmed)
Månprinsessan: Inte sett, men sett klipp på youtube och den verkar helt underbar för mig som älskar Narnia =)
När lammen tystnar: Klassiker, sett den X antal gånger och älskar både den som film och bok, även om det ej är den mest "trevligaste" filmen....hehe
Hannibal Rising Ondskan vaknar: Samma här ungefär som När lammen tystnar.
Allt om min buske: Även denna en rekomendation

Sen blev det även skissblock, pennor, suddoch en liten grön hjärtformad skål inhandlad plus lite onyttigheter:)

Åt gjorde vi på Harry's , jag åt en kebabtallrik (deras sås och pommes är riktigt goda), mamma åt en Harry's Hamburgar tallrik.

Sedan gav vi oss av mot Höganäs där det ligger några outleter med Kosta, Iittala mfl. och så klart handlade jag 2 nya kivi lyktor för 39kr/st. Dock var det inte lika bra utbud eller lika bra priser som vid Strömsbergshyttan eller uppe i Kosta.

Sen var det dags att åka hem.


Idag har jag även provat Ballerina Kladdkaka (vi köpte små förpackningar på Kexboden i Ullared)  Riktigt gott , och jag gjorde som man ska, doppade dem i kall mjölk:D





CYA

1/6-10

Förlåt att jag inte bloggat på ett tag, men det har hänt en hel del....


I fredags slutade jag skolan, jag var med om den 133:e avslutningen på Grimslövs Folkhögskola. Alltså betydde det "Bye Bye Underbara Klass" och "Tjena Skåne", Jag visade ett bildspel som jag gjorde med bilder från det gågna året, som en sista överrasking för klassen, det verkade  i alla fall uppskattat , men jag kan ha fel....

vid 13:30 kom mamma och vi lässte in de sista sakerna i Pappas Subaru innan jag lämnade min kära 108 som jag spenderat 1 helt år i....

Så nu har jag s.k lov, arbetsförmedlingen ska dock få ett besök ifrån mig, men jag ska förmodligen nog börja plugga till hösten igen, har fått avslag på en av mina ansökningar, kommit in på en andra och inte fårr något svar på min tredje , så det är bara vänta och se dock är jag lite sugen på den andra som är Smyckelinje ännu längre upp i landet. Men v får helt enkelt se...

Denna vecka händer inte mycket, kanske blir en tur till Malmö i slutet på veckan och nästa vecka kanske en runda till Gekås/Ullared=) Ska då ev. handla skydd till datorn (de hade det sist) sen kanske även ny MP3 (min gamla har lixsom glapp där man sätter in hörlurssladden) sen även skissblock och ev pennor, sudd och pennvässare till studier :P sen blir det säkert mer hahaha... som det brukar bli.


Nu ska jag gå, kanske spela Sims, får se


CYA

RSS 2.0