19/7-10 Är du biten

Är du kanske lixsom jag fast i "vampyrträsket" (jag var redan fast långt innan Twilight tiden) eller kanske tillochmed en så kallad "fangbanger"  så kommer här ett tips ifrån mig:




Detta är en serie på hittills 8 episoder av användaren MzRazberri på youtube. Hela serien är en Sims 2 serie, men jag drar mig inte för att kalla den ett mästerverk. Detta är helt klart den bästa Sims serien jag sett på youtube. Karaktärerna är så välgorda och rösterna passar så perfekt till det hela. Hela serien har även en egen hemsida http://www.wix.com/MzRazberri/Venin-Abyss där du kan ladda ner vissa simmar (tyvärr inte mina två favoriter Adrien (den rödhårige killen) och Latimer (den blonde killen som pratar med brytning) dock) och där finnas även annat smått och gott.

Jag såg de första 7-8 episoderna under en kväll när jag inte hade något att göra och jag var fast direkt,  detta är dock ingen solkenshistoria (som exempel Twilight) precis, men jag ska inte säga mer om handligen, det får ni helt enkelt se själva. Men det är helt klart värt att se den. Det är nästan så man knappt ser att det är Sims 2 ens.....i jämförelse med dessa simmar ser mina ut som de är från Sims 1 ungefär....

Ja det här med simmarna ja, De är RIKTIGT välgjorda och jag är glad att några går att ladda ner från hemsidan och jag hoppas att det kommer vara möjligt att ladda hem fler sen när serien är "slut".
Karaktärernas röster görs även så perfekt, jag lyssnade på ett avsnitt där de som lånade ut rösterna fick svara på frågor och de flesta har en helt annan röst i verkligheten så de gör verkligen ett kanon jobb.

Jag sitter i alla fall och väntar på nästa episod, vi ses kanske i vampyr träsket.



CYA

14/7 10

Värmen är tillbaka efter 1 dags uppehåll, den hade gärna fått stanna borta för mig längre.

Idag har inte varit något speciellt dock, var i Lund igen i måndags och nu är det klart hur det ska bli: Jag ska in dit i Augusti igen då det ska börja tillverkas en "protes" typ, som tar 4 gånger att göra. Sen ska jag använda den några timmar om dagen tills jag är klar med skolan som jag ska börja på i slutet av Augusti.

När jag är klar med den skolan nästa år ska det börjas med bryggan och jag fick även ett glädjande besked med det: Då kommer min glugg mellan framtänderna försvinna:), eftersom framtänderna ska slipas ner för bryggan och även tänderna längst bak... dock varar inte bryggan för evigt, men det stora jobbet görs nu första gången sen är det bara att bytta brygga när de är dags. Denna behandling kommer ta ca 6-8 gånger ungefär 1 timme åt gången förutom den första som kommer ta 2 timmar.


I Lördags var jag på ”Tossia” i Ronneby, det blev 5 filmer: Fast & Furious (den senaste, har de andra 3), Inglorious bastars (med Brad Pitt med flera),Sherlock Holmes (den senaste), The Imaginarium of Doctor Parnassus och sist Dorian Gray. Detta kalaset gick på 150:- tillsammans. Bra köp om du frågar mig:)

Sen blev det handlat 3 tröjor och 2 bh:ar (inte på själva marknaden utan på affärerna som låg runt om). Sen bar det av hemåt.

Vet inte vad som ska hända i denna vecka mer, kanske ska jag eventuellt stå på marknad på lördag och sälja mina smycken, får se om det blir och i så fall hur det går. Sen blir det väll att gå på lite marknader själv det är ju x antar marknader nu under en veckas tid ungefär.





Ikväll blir det antagligen grillat, korv för min del då jag ej tycker om kotletter och grishals, men å andra sidan blir det i så fall fransk hot dog, finns inget godare korvbröd än det:)

Nej nu har jag inte mer att skriva, jag får se när jag återkommer nästa gång, kanske inte dröjer lika länge får helt enkelt se vad som händer.


CYA

7/7-10 Ett viktigt beslut måste tas...

Ännu en gång dålig uppdatering, men jag har helt enkelt inte lust eller ork. Var åter igen i Lund i måndags där jag fick vilka alternativ jag har för att "fulla ut hålet/gluggen" som jag har mellan ena framtanden och 2-3 tänder sen.

1. Operation, där de tar ben från höften som de tar och sätter in (eftersom jag även saknar en hel del kindben, på grund av operationen för 10år sen) Vänta i ca ½år. Operation nummer två är att de sätter in tandimplantat.

Dock finns det flera problem med detta alternativ ett stort problem är att jag har stramt tandkött där då de skulle sätta höftbenet och att det då inte skulle hålla.

2. Brygga: Slipar ner tänderna och gör dem till bergstoppar, och sedan tillverkas en brygga av porslin/metal och limmas fast permanent.

Dock även här ett problem. Pulpan som finns i tanden är rätt stor i unga år, skulle de då råka slipa dit så går man obehagligheter och så vidare (dock går det att fixa med typ rotfyllning och så vidare, men kanske ändå inte helt) Därför råder man att inte göra detta från man är minst 25.

3. Som ett temporärt alternativ en löstagbar typ tandställning där man fäst ca 2 "löständer". Dock hade detta endast varit en sak man använt under en kortare tid. Jag har redan en liknande sak och den använder jag inte ens så jag räknar helt bort detta.


Sen finns det även lite problem med min underkäke, tänder som har flyttats runt, tänder som ej finns och där det fortfarande sitter mjölktänder och så vidare... detta är även ett problem och det är ungefär samma alternativ som överkäken men här finns även alternativet att dra ut tänder och så tandställning.

Som ni säkert förstår har jag en hel del att tänka på som inte är så trevligt precis. Ska även till Lund igen på Måndag då jag ska få frågor och sådant besvarade.



Så ett inte så trevligt inlägg denna gång men i alla fall något.


RSS 2.0