Sista dagen på 2009 idag

och jag har 4 dagar kvar i Borlänge typ, eftersom den 3e åker jag mot Skåne igen, denna gång bara en ca 3 timmars tågresa eftersom jag inte behöver åka lika långt.

Lägenheten är nästan klar men vi har bott där nu några dagar, i en något obekväm bäddsoffa.


Ikväll är det då sista kvällen för 2009, första delen firas hos älsklingens mamma och låtsaspappa med lite fler gster, sen ska efterrätten ätas i lägenheten sen ska de andra åka tillbaka till huset och så får jag och älsklingen fortsätta fira Nyår själva:)

Har inte mer att säga, vi syns i 2010:)

CYA

Ännu en gång dålig på att uppdatera men...

denna gången har jag en orsak, sen 10 dec har min pojkvän varit hos mig först på skolan sen åkte vi ner om Skåne, sen den 20e satte vi oss båda på att tåg som tog oss till Borlänge på över 10timmar, vi satte oss på tåget kl. 9:25 och var framme 20:00, när vi kom fram till deras hus stod där islyktor som ledde till dörren, väldigt bra välkomnad blev man och man känner sig som hemma, jag kommer inte gilla den dag jag ska resa "hem" till Skåne:(

Jag ska fira jul & nyår här + att i mellandagarna ska älsklingen flytta till egen lägenhet, så det är mycket att göra och så.

Igår gick vi till lägenheten, vilket tog ca 2timmar (ingen rolig tur) och idag tog vi bussen till Kupolen , handlade lite och sedan mot lägenheten. Jag känner mig krasslig, har  hosta (hostar jag mycket kräks jag), ont i händerna (så att jag knappt kan ta av och på vanliga vantar) , får lite yrsel ibland.

Igår fick älsklingen en låda med bra att ha saker till lägenheten, på en lapp stod det typ:

Lycka till med kärleken och lägenheten



Imorgon ska det ut och shoppas det sista inför jul, vi får se hur det går.

Bjuder på några bilder innan jag går:
Snöoväder i Skåne



Roligt tryck på centralen i Malmoe (Malmö;)


Bild tagen uppe i Borlänge (kanske ska säga lugna Borlänge om man jämnför med hur Skåne såg ut)


Jag vet...

Jag är dåliig på att uppdatera, men det händer inte mycket. I går hade KHD samkväm (de bestämmer vad resten av skolan ska göra den dagen) Recycle tema var det förresten, vi fick vika origami (kopieringspapper användes), Göra plåtlykta, hatt (som skulle bäras senare när vi skulle äta) och en jordglob av träpinnar

                    
Bild på globen som både inehöll banan, rymdskepp, gubbe, måne och stjärnor.



  
Bild på den hatt jag hade, men den var svår buren. Gjord av: Yoghurt burk, Satte fast leksaksbil & band att knyta under hakan,  lindad med bandet ifrån något band (sånt som finns i kasettband och VHS och så) , klistrade på några pusselbitar,satte dit en fransman (som först fick bandet runt halsen för att han skulle hänga, men han fick stå istället) och satte dit en sådan fisk som används i fiskespel.



Var hemma förra helen i Skåne, sen körde jag upp och ska nu inte hem förrens lovet, nästa vecka kanske det händer något, vem vet xD.


Har inte mer att säga nu så

CYA

Lite roliga "kommentarer"

om ämnet BARN, jag skrattar åt dem XD (kommentarerna är från samma person, Hemligt dock)

- tänk om man får ett barn & man råkar få fler än ett andra gången :/va jobbigt å lämna bort det barnet man inte behöver

- hur löser man det annars ifall ordern inte överänstämmer med beställningen om det inte blir som planerat 
(ASG på denna XD)


- om det kommer fler produkter än vad man tänkt



Alltså produkten/ordern i dessa kommentarer är barnXD.....

 Jag skulle ALDRIG kunna lämna bort något så gulligt som dessa!

 


Här är jag med:)


RSS 2.0