Gått 1 månad och 2 dagar i skolan nu.

Och det har hänt mycket på denna månaden (och 2 dagarna). När man är hemma saknar man det underbara "gänget" (eller som vi i klassen säger det "familjen, för vi är nästan som en stor familj), jag är på Skånsk mark nu men fy vad jag saknar mina kära klasskamrater men imorgon så får jag se dem igen, och nästa helg stannar jag på Småländsk mark.

Det har inte hänt något speciellt nu veckan som gick, mer än att jag kunde åka hem redan i Torsdags (eftersom jag inte hade några lektioner på Fredagen), sen på Fredagen var jag och mamma i Malmö,det blev en ny vinterjacka till mig.

Igår blev det en himla snack om en viss bil:

volvo c30 Pictures, Images and Photos

Nämligen en Volvo C30, mamma sa att hon behövde en ny (men att jag skulle få använda den även och betala en del) och då tyckte pappa att vi skulle köra och kolla på en C30, min favobil...men det verkar inte bli något av nu:(...jag som så gärna vill ha en sådan, men man får väll vänta lite till. Kanske man lyckas med lite övertalning, hehe.

Som sagt imorgon bitti drar jag till de Småländska skogarna igen....äntligen.

Nu har jag nog inte mer att säga så:
CYA

Idag...

Har det inte hänt mycket.

Jag glömde berätta sist jag skrev om en rolig incident i Fredags:
Krille ville se Tessans ödla som hon har och när Krille stiger innanför Tessans dörr säger han "Här kommer pappa"...hahaha. Så idag när vi skulle började frågade jag Krille om han inte tänkte hälsa på sin son, han fnös lite och vred sig lite och så...hahaha, sen när vi slutade och skulle fika så gick Krille mot matsalen, jag skrek efter honom "Du går åt fel håll din son är där borta" och så pekade jag mot stället där Tessan bor. Senare skulle vi gå någonstans och Krille och David kommer bakom oss och Krille säger till Tessan " Var är min unge?" ...ganska roligt....hahaha.

Vi hade även kakor med pärlsocker på till fika idag och Peter skulle tvunget ha de med mest pärlsocker på för att han skulle bli sötare, jag sa då "Är du inte tillräckligt söt Peter?" han svarade då "nej"


Imorgon händer det inte mycket iheller, vi ska ha temadag om droger, svenska och motion.

Helgen som kommer, kommer jag förmodligen åka till Österlen igen.


Kort inlägg idag men:
CYA

Helt klockrent igår...

kväll, då vi hade "klassfest".

På eftermiddagen gick ett gäng till ICA i Grimslöv där vi bestämde att vi skulle tillaga middag tillsammans, taco skulle det bli. Så saker inhandlades och tillbaka, vi bestämde att kl 18:00 skulle vi börja laga maten, Vi dvs tjejerna blev dock inte klara förrens 18:30, men eftersom vi har så underbara killar i klassen hade de redan börjat med mate när vi kom upp (ja de hade fått besked om att vi skulle bli sena), alla killarna hade bytt kläder så att man knappt kände igen vissa. Maten blev då klar och vi åt allihopa. Dock hade vi glömt servetter så vi fick använda något annat papper som fick ligga mellan mig och Peter (vi så att säga vaktade det..hahaha), det blev en hel del skratt som vanligt.


Sen bänkade vi oss framför tvn och såg The Hangover ( rolig film ) , det blev lite skålande och smakande och så men det var ändå ganska lungt. Filmen tog slut och vi begav oss till Gamla elevhemmet, lyssnade på musik och så, sen blev det en runda för att kolla om det hände något men det var ganska dött och folk trillade lixsom bort från klassen så tillslut var det typ Jag, Tessan, Anders, Konrad,Krille, Samuel och Peter kvar , vi hamnade åter igen i Gamla elevhemmet i deras kök där det blev Irish Coffee, jag tog dock ingen (smakade bara på Tessans).

 Där satt vi sen ett tag men Krille var något packad så Anders fick gå och "natta" honom. Samuel försvann ochså så småningom, sedan blev det dans inne på Conrads rum, jag är dock ingen danstyp men blev ändå lite dansande eftersom Peter försökte få mig att dansa typ 3 gånger...haha. Det blev några pauser här och där, ovh Peter sa typ 3 gånger att han tycker min dialekt är så härlig..hahaha. Är det något speciellt med MIN dialekt? HAHAHAHA...

I alla fall runt 3.00-3.30 bestämde jag mig för att gå till mitt rum och sova, fick dock godnatt kram av Peter, Conrad, Anders och Tessan innan jag gick.



Några bilder från gårdagen:










Idag har det inte hänt mycket iheller, alla var rätt sega idag (jag tycker nästan synd om Krille, han skulle åka buss hem vid 12 tiden idag), men jag, Tessan, Jonna, David, Anders och Peter tog en promenad nu i kväll och sen hamnade jag här.



 så det finns inte mycket mer att säga så
CYA


Ett tag sen..

men har inte haft tid...


Tjejen som började i klassen för inte så länge sen har hoppat av, men i stället har vi fått en Göteborgar kille i våran klass, alltså 10 killar (11 om man räknar med en som bara har matte) och så 4 tjejer. Enligt min ena klassföreståndare när jag var på intervjuv skulle klassen vara 50% av varje....jo tjena typ, det ser jag XD


Igår hade vi ingen profil, så då stack jag , Tessan och Jonna till Växjö (Jonna hade dock andra ärenden så jag och Tessan fick klara oss själva). Tessan köpte lite dricka,  och jag köpte ett par fingerlösa "vantar" som jag velat h så länge, sen begav vii oss hem och var hemma vid middagsdags.

Idag har vi haft svenska där vi fick ett ämne av läraren som vi skulle berätta om ( jag passade dockXD) men Conrad fick berätta om när han mötte en utomjording , som Conrad då bestämde hette Hans/Hasse och han jobbade på IKEA och Conrad var där för att köpa säng. Peter berättade sen om när han och Conrad campade i ett stork bo, och att whisky gjorde det mer bekvämt men att storken nog var mer en likör typ...hahahaha.

På fikat sen frågade jag Peter om Storken kommer imorgon (vi ska typ ha klassfest imorgon, eller filmkväll, vet inte vad jag ska kalla det) och storken skulle komma XD

När dagen slutade så blev det middag så småningom, sen gick vi en tur in i "Ålderdomshemmet" som det gamla elevhemmet kallas för (jag själv bor på "ghettot"XD) , där tittade vi på Peters lya och en massa klipp från Youtube och skönsjungande Samuel & Peter XD

Sen blev det promenad för min del, och nu är jag här .

Som sagt imorgon är det "filmkväll" så då kommer inget inlägg tror jag...


CYA
GOD NATT
&
SOV GOTT


Min namnsdag idag XD

Jag har hört ett nytt sätt att be att få saltet skickat till sig:

Peter: Ida, oh du underbara kvinna kan du skicka saltet?

hahahaha....


Jag har också haft en helt underbar kväll med Tessan, Jonna, Peter, Samuel & Anders. Först spelade vi några omgångar kubb )först tjejer mot killar, sedan blev det jag, Peter, Tessan mot de andra):



Ja, de (killarna) slog nästan ner sina "träkuber" i markenXD...

Sedan blev det promenad, samma gäng fortfarande:


Peter blåste i ett sådan där orange pinne som står utmed vägarna ibland och det kom ljud ..hahaha



Som ni ser hann det bli mörkt innan vi kom tillbaka till skolan, men fy f** vad det var roligt. Många skratt blev det åt alla möjliga och omöjliga saker..haha.

Denna kvällen måste bara göras om<3

Imorgon är det typ först matte, sen engelska, svenska och sist motion...sen får vi se vad som händer på kvällen, tror inte den kan slå denna men vi får se.

I alla fall ska nog sova nu typ, det tar på krafterna minsann och skratta.

God Natt
&
CYA


PS: Den nya New Moon trailern är ju bara för grym



Kort inlägg idag

Varit hemma i Österlen över helgen, kom tillbaka till Grimslöv idag...härligt säger jag bara.
Det blev film ( Barnaskrik & Jäkelskap) nu ikväll, dock var alla uppehållsrummen upptagna så vi (jag och Tessan ) satte oss i ett klassrum med projektor, så det blev nästan bio hahaha....

När filmen var slut var det någon som spelade trummor när vi givk förbi hörsalen, det var beckmörkt så vi såg ingenting typ men vi garvade i alla fall.

När vi kom ner till "den röda L-formade saken, med massor av dörrar och fönster och grillplats i mitten" bestämde vi oss för att gå och kolla på stjärnorna, Jonna hängde med och Tessan tog med sig en filt så att vi kunde ligga ner och titta på stjärnorna, det var fint och så, men såklart kände man sig ensam ändå....Det var några små ljust som färdades snabbt över himlen ( ingen aning om vad det var), jag sa att det var Kiwi (ja vi har mycket Kiwi för oss i vår klass...hahaha)

men sen blev det kallt så alla gick hem till sitt och jag hamnade här, ska snart sova så:

GOD NATT FOLKS
&
CYA

PS: Har även "tjuvkikat" på den nya New Moon trailern och den är bara så GRYM. DS.

Onsdag..

Igår var det då motion, jag gick en promenad (eftersom denna motion/gympa får man mer göra vad man känner för, man blir inte tvingad till något)...

men idag är det ju Onsdag,och den började i denna stilen, jag var tidig til lektione ftersom jag inte visste var vi skulle samlas, i alla fall mötte jag historialäraren (som också är en av våra klassföreståndare) och han meddelade att vi skulle samlas ute och att JAG skulle säga det till alla, så jag gick ut och folk började komma och historialäraren kom även och då följde följande konversation under tiden vi väntade på någon mer:

Historialäraren: Släppte du förbi någon?
Jag: Nej, inte en enda.
Peter: Ida The Guardian
Jag: Farligt? haha
Peter: Ja *ler*

 Vi skulle med historiaklassen ta oss till Blodberget med CYKEL (jag fick total panik dock, har någon mindre trevlig upplevelse med cykel och har inte suttit på en cyckel på x antal år) + till råga på allt var detta höga militärcyklar som var utrustade med vad Krille kallade för Juveldödare , så jag fick åka bil istället med läraren och det gick bra. Den snabbaste cyklaren typ hela tiden var  Krille, en rätt bra stund låg han nästan ända i bakändan på bilen.
I alla fall vi kom till Blodberget och hade lektion när, dock blev lektionen snabbt avbrutet eftersom cyklarna av misstag blivit dubbelbokade, så det var att ge sig tillbaka till skolan.

Sist idag hade vi 2 pass profil bild, där vi skulle måla något till en dikt vi valt ut, jag hade valt ut följande:


The rose is red, the violet's blue,
The honey's sweet, and so are you.
Thou are my love and I am thine;
I drew thee to my Valentine:
The lot was cast and then I drew,
And Fortune said it shou'd be you.

Sedan fick man välja att göra någon extrauppgift om man blev klar med det andra, då gjorde jag uppgiften där man skulle visa i färg hur September var och det skulle inte föreställa något, sen när jag var klar med det hade jag ca ½ timme kvar så då färglade jag min "kanin".....

Vid 5 sen var det kvällsmat/middag, sen spenderade jag ca 1 timme på rummet sen tog jag 1 timme promenad.

Imorgon har man tillochmed sovmorgon till 10:15, ganska skönt eftersom att jag ska börja packa imorgon eftersom på fredag bär det av till Österlen igen.

men jag har inte mer att säga nu så

CYA

Måndag

är det då idag ja, som jag tidigare nämnde fick vi en ny tjej i klassen, och vi fick även veta att vi ev. ska få en till kille i klassen, himelsens vad folk ska trilla in i vår klass nu då XD

Först på dagens schema blev det att vi började kolla på Nybyggarna, det blev rätt många röstomgångar om vi skulle se den eller inte XD

Sen var vår klass + 2 till klasser och såg teatern " Kontakt Annonsen" ganska rolig, en av bitarna av teatern bestod av att huvudrollsinnehavarna gick runt och flörtade + stötte på folk i publiken, jag blev "tyvärr" utsatt för en stöt av den manliga huvudrollsinnehavaren XD , Conrad blev utsatt av den kvinnliga på ett hm.....intressant sätt XD

Sen var det att traska tillbaka till skolan där det senare blev middag och efter det bestämde jag och Tessan för att vi skulle se film det blev Berätelsen om Narnia Prins Caspian, vi gick in i Pavs. uppehållsrum (låter som Harry Potter nu, jag vet XD ), med tiden droppade det in ännu fler folk, och i slutet var det 8pers. som såg på filmen, av dem var typ ½ killar.


Imorgon är det då Tisdag och vi ska ha motion, får se vad man gör där. Engelska och Svenska följer det och dagen avslutas med matte. På kvällen ska det bli "elevhemsmöte" (HP warning igen XD ) och sen får man se vad som händer resten av dagen.

Iallfall
CYA

Söndag i dag...

I fredags tog jag en promenad mellan 19:30 och 20:30, när jag kom tillbaka var det tyst som i gravenXD...
Igår var jag för första gången i Grimslöv och handlade, var där med Tessan men vi mötte Teresia med hennes söte hund vid ICA, sen bar det av hemåt igen.

På kvällen gick jag och Tessan runt lite på området och försökte hitta någon rolig levande varelse XD....men det lyckades inte så vi satte oss i ett av lusthusen och tro det eller ej men då dök 3 roliga varelser upp Peter, Conrad & Anders. Jag & Tessan hade varit och kollat facken för posten inne i skolan och där fanns något till Conrad så jag sa typ "Conrad du har post" och sen fortsatte alla med "Conrad du har post" hahahaha..., sedan blev det ett himla snack om kiwi, killarna hade tydligen gjort en kiwifågel så vi följde med dem in i deras kök och tittade på denna kiwifågel XD , det blev även bestämt att vi skulle gå till bildsalen allihopa, dit vi kom:


Det blev en hel del skratt där uppe (bildsalen är typ högst upp på skola), och vi( Tessan, Jag, Peter & Conrad, Anders gick lite tidigare) lämnade inte salen förrens:


Lite tokigt är det nog att befinna sig på skolan när klockan nästan är 12 på natten en Lördagskväll men fy *** vad vi hade kul :), detta gör man gärna om.

Idag är det dock Söndag, imorse när jag vaknade tog jag en dusch sedan blev det en "liten" promenad och sedan frukost, senare åt jag  och Tessan tillsammans (precis som vi gjorde igår)

&

Och nu sitter man här med en himla massa överskottsenergi XD har ingen aning om vad jag ska göra, har funderat på promenad så det får det kanske bli...vi får se.

Imorgon börjar skolan igen, vi ska få en ny tjej i klassen alltså blir det nu 10killar och 6 tjejer. Stackars Krille som inte ville ha flerXD (ett skämt förstås)

Well...
CYA

Fredag idag....

Veckan har gått snabbt, för snabbt kanske:S.....

I Måndags tittade på på Utvandrarna, ett förberedelse moment för Tisdagen då vi var på utflykt så gott som hela klassen, en urskön dag och fint väder. Vi var och kollade på platsen där Utvandrarna spelades in, det just var kanske inte så himla roligt men det hände roliga saker där, bla en av killarna i klassen var typ helt tokig i fåren som fanns  där , ett av fåren fick lukta på hans snus (fåret verkade tycka om lukten hmm...) men det fick även en puss XD haha....Så himla sött på något vis...

Jag fick även några bilder på "hela klassen", bara för att denna klassen är min favo klass någonsin, klassen är så himla underbar. Alla pratar typ med alla, går det så sitter flera tillsammans när det är matdags, man sitter alldrig själv..Även våra 2 klassföreståndare är underbara, man känner sig trygg i klassen helt enkelt, tryggheten finns lixsom på hela skolan. Jag vill verkligen inte lämna detta underbara ställe, denna underbara klass. Jag kommer garanterat vara en av de som gråter när den dagen kommer som vi "måste" skiljas...


<3

Onsdagen var inget sådär speciellt, vi hade profil bild och förra gången var det då lite skoj för en av tjejerna anklagade en av killarna ( "Krille" ) (hm...kan det möjligt vara samma kille som nämdes innan, haha) för att förstöra hennes bilder (när vi målade på det stor pappret) så hon blev helt "Ida ska du sitta vid J?"..."jag vet inte, varför då?" en blick på den här killen och några ord utbyttes, jag sa något i stil med "men han är ju inget farligt", vilket då killen höll med om..haha XD men jag satte mig hos tjejen och det blev inga problem...
Onsdag kväll gick jag och Jonna en promenad (vilket vi har gjort någon gång innan), senare blev det en ny promenad men  då hängde en av killarna David med och det blev en rättså lång promenad , men härlig med.

Torsdagen hade vi demokratidag med Gustav Fridolin, mådde dock inte så bra på eftermiddagen så jag sa till en av lärarna och gick och vilade mig och drack ett glas Cvitamin (Jordgubb) och tog 2 alvedon, sen efter ett tag kändes det bättre så jag åt middag med Jonna och några av killarna (vi satt 6 pers vid ett 4mans bord XD )

Fredag idag ja, har inte hänt något än, ska ha tillval Film senare för första gången men det är med vår ena klassföreståndare Christina så det ska nog gå bra.

Jag har även bestämt mig för att stanna här uppe denna helgen (åker antagligen till Österlen nästa helg), men har dock inga planer på vad jag ska göra än i helgen, vi får se...

Har nog inte mer att säga nu så:

CYA

RSS 2.0