28/2-10 En vecka går fort...

Ett lov är till ända, imorgon är det skola med 2 lektioner.

Idag har jag och mamma varit i glasriket, ligger ju inte så långt ifrån skolan. Fick då min födelsedagspresent: bestick till servisen.

Sen blev det lite mer köpt:

-En ljusgrön urmysig stor mugg

- Iittlas kivi ljuslykta i rose/lime. Låter konstigt jag vet, men föll för den direkt. I vanligt ljus är den grön, tänder man sen ett ljus i den så blir det rosa aktigt ljus. Så härlig helt enkelt, en bild skulle inte räcka att beskriva den.

- 4st Snapsglas MINE vita, genomskinliga rätt tjocka glas med virvlar av vitt i sig lixsom, passar ju till allt eftersom det är vitt.

Sen blev det handling av mat till Grimslöv och sen vidare till Grimslöv där jag nu är, ligger i min säng och ser Wallander-Afrikanen den är snart slut, sen ska jag vara uppe en stund till sen blir det sova.

CYA


Så då var snart födelsedagen över...

Vaknade av mammas steg i trappen och hon kom in med ett kuvert där det stod "Grattis på födelsedagen paket kommer senare pga snöoväder"....tror knappt att det blir paket ens, för i så fall kommer det ej vara inslaget....

Vid lunchtid skulle mamma hämta tårtor (2 olika smörgåstårtor och en efterättstårta) och hon kom tillbaka med mormor (fick 1000kr av henne), så blev det att äta tårta. Sen körde mamma hem mormor.

Vid 5 tiden kom farmor och farfar(fick 500kr av dem), äta tårta igen och för en stund sedan körde även de.

Telefonen har varit ganska lugn....men jag tycker ändå inte det variit någon rolig födelsedag, inte ett enda paket, inte ens något mer än ett kort från sina egna föräldrar.

Sen nu ikväll när farmor och farfar kört så frågade pappa och mamma om jag skulle upp till Borlänge över påsklovet jag sa bara "så är det tänkt" och pappa ville att jag skulle kolla biljettpris och så, svindyrt och himla många byten och en himla massa klagomål om hur länge jag borde stanna...så tyvärr ser det inte ut att bli någon resa till älskligen nästa lov  iheller:(

Rent ut sagt en USEL födelsedag, min födelsedag måste vara förbannad, alldrig är man ens glad på sin egen födelsedag men håller masken för "de närmaste", Jag tror jag ska börja att hata att fylla år för det är uppenbarligen inget roligt. Totalt värdelöst....like värdelös som jag känner mig just nu.


20 år idag då

Då fyller man 20 idag, och efter att jag sovit väntar en hemsk dag pga alla telefonsamtal man får, jag HATAR verkligen att prata i telefon, därför gillar jag inte detta alls, folk hade kunnat skicka kort istället, det hade jag uppskattat mer än ett telefonsamtal. men men...

Får se vem som kommer, det kanske blir ännu en storm imorgon så och 2 smörgåstårtor är beställda från 2 olika ställen, dels Ingelsta Kalkon och sen en med räkor och annat gott:)

CYA


Skriver ev ett nytt inlägg senare när det hela är avklarat.


21/2-10

Har inte bloggat på ett tag  igen, men inte haft någon lust alls.

Vet knappt något längre, förvirrad på något vis, kanske för mycket stress och 3 dagar var till 20, får se hur det blir....alla föregående födelsedagar har inte varit någon hit precis. men men.

Har precis sett Wallander, annars tagigt det lungt idag. Igår var jag och mamma i Malmö, handlade dock inget. Imorgon är det Måndag, inget planerat då iheller så får helt enkelt se.

Nu ska jag sluta tråka ut någon
CYA

17/2-10

1 vecka kvar tills min 20års dag.



Förlåt att jag inte skrivit på någon dag, men har inte mått bra men idag kände jag att jag var tvungen bara för att...jag vet inte men men tänkte berätta om en händesle vid middagsbordet idag där klassen satt och disskuterade först vad de gjort om de vunnit mycket pengar och sen kom de in på hur deras hus skulle ha varit då och de kom på "värsta ideen": Anställa en dvärg, bygga ett "hobhus" för honom att bo i, han får ej ta bort håret på tårna ochsen så skulle det lajvas, då ägaren någon av killarna skulle vara gandalf och komma och knacka på antinen svarade dvärgen (som även skulle vara vaktmästare i den flotta trädgården) "jag orkar inte leka idag mästare" eller Peters ide som var att trädgårdsmästarens unge skulle öppna och " Pappa, det är Peter och han är klädd som Gandalf igen"

Det är verkligen en rolig klass man går i (ibland).



Fredag åker jag till Skåne igen, får se vad som händer på lovet ska klippas på lördag i alla fall.
Nej nu har ja inget mer att säga, nu ska det skrivas önskelista=)

CYA

14/2-10

Idag är då alla hjärtans fag och även dagen då jag egentlien skulle ha blivit född. Dagen kan jag ju tyvärr inte spendera med den jag älskar pga avståndet, han i Dalarna och jag i Småland.

Imorgon väntas skolan och efteråt ska det tvättas.

Bara 1 vecka kvar sen är det lov, får se vad som väntar då.

Nu ska jag fortsätta titta på Wallander: Bröderna.

CYA

13/2-10

Lördag idag och ännu mer snö faller utanför fönstret:) Händer nog inget speciellt idag, blir nog tv i kväll i alla fall.

Tog kort innan för att visa mitt "stökiga" skrivbord:


Massor av smyckes saker, som ni ser och detta är inte ens en bråkdel det finns mycket mer i gömmorna..haha






En närbild på pärlbrickan, tänger, hattpinnar, wire och lite pärlor.

Kanske sätter mig och pärlar ikväll, något shlager aktigt kanske, vem vet? inte jag i alla fall.


CYA

11/2-10

Idag har varit en vanlig da i skolan.

Igår öste jag i princip upp alla mina smyckessaker på skrivbordet, enda sättet att få en att pyssla och det funkade, jag fick ihopa ett halsband som går att kombinera om i evighet (nästan), det kan tillochmed bli ett armband (ca 3 varv runt handleden).


Det är i ljusrosa (ev gammel rosa) och har ett toggle lås i form av ett hjärta (syns på bilden) och en pil. Har även 2 avtagbara hängen av vaxade pärlor. Halsbandet består av bland annat av sötvattenspärlor och rosenqvarts. Så där lite alla Hjärtans dag över det antar jag, dock inget jag själv skulle använda:) (rosa är ingen av mina favoritfärger nämligen)



Just nu sitter jag och slötittar på Vampire Diaries, inget jag fastnat för precis. Tacka vet jag True Blood och Twilight i så fall, men man kanske fastnar för Vampire Diaries med. Vampyrer är trots allt en av mina favorit varelser.
Funderar dock på att sova istället är rätt trött som det är, men får se om jag går eller ej. Har inte mer att säga just nu så
CYA

10/2-10

Idag är det exakt 14 dagar (alltså 2 veckor) kvar till min 20 års dag, vet inte om man ska längta eller inte...mina födelsedaar har en tendens att inte bli något vidare ändå så. Men måste verkligen göra en önskelista.

Idag har jag bara haft 1 lektion, sen var det hem för att städa den lilla lyan (hade egentligen tänkt ta det efter lunch men tog det innan istället) så nu är jag ledig fram tills 5 då det är middag, kinsesiskt stekt ris med kyckling och grönsaker ska det bli här idag.

Bara 1½ vecka kvar nu sen är det en veckas lov, har ingeting bestämt på lovet mer än att jag ska klippa mig den 26e, och så födelsedag den 24e förstås.

Jag sa ju innan att jag städade ida, men mitt skrivbord är som vanligt alltid fullt med saker, jag funderar på att städa upp där sen kanske sätta mig och pärla lite, har knappt pärlat något under tiden jag gått på Grimslöv, men vill verkligen. Jag har ju rätt många pärlor i alla nyanser nästan=)....men vi får se
CYA


8/2-10

Har precis slutat skolan och sitter nu och äter en macka med Makrillsallad, så gott . men svårt att få tag på finns nämligen bara på City Gross typ och i Danmark. Det är dock godare på typ polarbröd och liknande än knäckemacka som tar bort smaken en hel del. Alla vet kanske inte vad makrillsallad/makrillsalat är men det är ett lager med makrill i momatsås och sen ett rätt tunr spritsat lager majonäs, alltså ett bra alternativ för de som tycker att vanlig makrill i tomatsås är för stark.

NOG TALAT OM MAT, konstigt eftersom jag gått på Hotell och Restaurang XD


Har haft 2 lektioner idag, Skapande Svenska och Historia, Imorgon blir det nästan samma eftersom 2 av våra lärare ska bort på föreläsning men ska ha prov på Torsdag så får nog träna lite på det. Sen onsdag har jag bara 1 lektion, Torsdag 3 och Fredag 3 så en bra vecka denna vecka=)

CYA

Nostalgi tripp för mig (och säkert många andra)

Här följer lite program jag såg, kommer ihåg och älskade när jag var liten


Bumbibjörnarna

Var så klart en av favoriterna, och av någon konstig anledning var Gramse min favorit. Kommer ihåg att vi hade ett klätterträd på skolan och där lekte vi bumbibjörnarna & jag skulle alltid vara Gramse.

Sailor Moon

En av de få "tjejiga" program jag tittade på, Hade tillochmed Sailor Moon som docka som jag köpte på någon utförsäljning på en leksaks butik.

Dino Riders

Något mer pojkaktigt igen, Hade en VHS med denna serie och jag avgudade den, tyckte dessutom att några av killarna var snygga XD

Sabans adventures of the little mermaid


Ännu en av de mer tjejiga serierna, men även denna gillade jag och hade ett VHS band med även denna.

Batman

Här är storfavoriten för mig när jag var liten, och Robin var man nog lite kär iXD, hade dessutom nästan alla actionfigurerna som Batman, Robin, Jokern, Harley Quinn, Two Face osv...

Johnny Quest

So lovely.

Biker mice from mars


Älskade verkligen den grå musen här, även här hade jag alla figurer tror jag.

He-Man

Jag hade även en VHS med He-man.

Reboot

Reboot totalt älskade jag, Jag hade killen (som jag tyckte va snygg) och tjejen som actionfigur (kanske någon mer) men saknade pojken.

The Pirates of Dark Water

Kanske favoriternas favorit hos mig när jag var liten, hade Ren som actionfigur, hittade den av en slump i ett marknadsstånd.

Prinsessan Sissi (Princess Sissi)

Såg denna serie när jag kunde, vilket inte blev ofta eftersom man alltid glömde sändningstiden eller så ändrade kanalen tid, Hade en docka av Sissi i alla fall, hon kunde även dansa har jag för mig.

Ja detta var då min barndom, finns även någon serie som jag tyvärr inte kommer ihåg namnet på (som ex något som lät som Lo Pan/Pain) Men detta är i stort sett vad jag såg på som lite detta och en massa disneyfilmer:), det var verkligen bättre förr.

7/2-10

Jag har precis sett New Moon för 1a gången, och jag säger bara OMG. Vill att Eclipse ska komma nu! (även om jag läst alla böcker och vet vad som väntar och kommer;)

New Moon var i min mening bättre än Twilight, även om den "brast" på några punkter, men den kommer snart på dvd och då ska där finnas en massa bortklippt. Och jag hatar verkligen att de bytte ut Edwards snygga C30




Jag menar seriöst den är så mycket snyggare än XC90 som han kör i New Moon och även Eclipse, hatar det så att de bytte. XC90 är ju bara klumpig, han kan ju knappast köra som han gjorde i Twilight med den för då välter den väll...aja.

Det dröjer ju ett tag innan Eclipse kommer, och ännu är det inte klart om Breaking Dawn blir film. New Moon och Breaking Dawn är mina två favoritböcker i serien, alltså jag tycker extra mycket om ½ av böckerna XD



Idag är det som många vet Söndag, och det händer väll inte så mycket mer idag, ska senare gå och häma tvätten, sen blir det väll middag och tv. Denna veckan blir rätt lugn:
Måndag: Har 2 lektioner mellan 10.10-14.10 (då är där även lunch på 1 timme under den tiden)
Tisdag: Har jag egentligen alla lektioner, men vissa lärare ska iväg på någon utbildning så vi får se hur det blir.
Onsdag: Har jag endast 1 lektion (tur att man bor på skolan)
Torsdag: 3 lektioner
Fredag: 3 lektioner, men 2 av de passen är film så lungt där med
Sen är det helg igen och sen kommer V7 , och sedan är det LOV ochtid för mig att nolla för andra gången i mitt liv (alltså jag fyller 20 den 24/2). Samma dag börjar även en av mina favorit serier True Blood.

CYA


request. Pictures, Images and Photos


4/2-10

Idag är det 10 dagar kvar till alla <3-dag + 20 dagar kvar till min 20årsdag.

Idag har inte varit någon bra dag, men allt är fixat igen och Ida är glad igen (hoppas en ny sådan dag aldrig mer kommer)

I tisdags var hela skolan i Isaberg (Sverges sydligaste skidanläggning), ingen rolig dag det heller ganska tråkig.

Imorgon är det i alla fall Fredag och sen helg, får se vad som händer, blir nog bildsalen någon dag i alla fall , vill bli klar med alsterna jag har där, sen kanske städa någon dag.

Men ska snart sova gott (förhoppningsvis) så
CYA 

1/2-10

En vanlig Måndag idag, en lugn måndag med. Slutade 14:10 och har sen dess tagigt det ganska lungt.

Imorgon ska hela skolan till Hestra, vi får se hur det blir, har absolut ingen lust men jag får väll åka.

Men nu ska jag fortsätta titta på familjen Annorlunda, sen är det Spårlöst och sen sängen, ska upp vid 6:30 tiden imorgon, kl 7:30 går bussen mot Hestra.

CYA

RSS 2.0