30/3-10

Har helt enkelt inte känt för att blogga, har  inte mått så bra och så vidare. I alla fall.....

Fredag: Åkte från Grimslöv till Älmhult där jag hade ca 30min väntetid innan nästa buss, det var även här jag hämtade min Bellas box. Åkte sen vidare....

Lugn helg, och lugn start på lovet..för lugn kanske...jag vet inte, vet knappt vad jag vill och inte vill....
får se helt enkelt, men jag hatar ovissheten, precis som jag hatar ensamheten.

Idag är absolut inte min dag, har i stort sett bara legat i sängen pga "magont".

Imorgon kommer några bekanta hit, sen ska jag och mamma förmodligen ut på Torsdag, Påsk kommer mammas gamla klasskompis och hennes sambo.



Tror inte jag har mer att säga...så..

CYA...eller något....

23/3-10




HAHAHA...Ja ja gillar Twilight osv men garvar lika bra ändå till detta XD



Har kännt ett par dagar nu att jag vill ha Bellas Box efter alla bloggar man sett med bilder på själva boxen  och innehållet, så igår tog jag en chans jag beställde den på Skivlagret, så på fredag när jag åker hem ska jag svänga in någonstans och hämta upp min egna New Moon Bellas Box:D, de hade kvar konstigt nog....tänker jag eftersom man ser de på Tradera som kostar runt 450kr + 50kr i porto. folk kan verkligen inte tänka.


men idag är det bara Tisdag och inget speciellt mer än att jag fått besked då om att det finns en Bellas Box till mig någonstans:)

Imorgon Onsdag då True Blood *tummen upp*
Torsdag sovmorgon för 1 gångsskull + packning
Fredag hemfärd för lov och hämtning av min Bellas Box:)

Bloggar nog mer på Fredag:) tills dess:
CYA

21/3-10

Ja då börjar man sista veckan innan påsklovet imorgon.

Helgen har varit väldigt lugn, har gjort ett historia arbete och känner mig lite stolt:), har ett svenska arbete kvar som ska vara klar till på tisdag , taar nog det imorgon.

På Fredag bär det alltså av till Skåne för en veckas lov eftersom det inte blev Borlänge denna gången heller tyvärr, men inte långt kvar nu tills sommaren (även om det är svårt att tro)

Imorgon ska jag ha 2 lektioner, sen ska jag göra svenska läxan och ev. spela Sims, har inte gjort det mycket i helgen.

Nu ska jag fortsätta titta på Johan Falk.

CYA


16/3-10

Idag har jag då varit på några ärenden, det vill säga röntgen och undersökning av käken i Lund, ser bra ut i i alla fall som han kunde se men har ett beslut som ska fattas och det fort som möjligt eftersom jag fattas X antal tänder pga en av operationerna jag har genomgått och sen är det då om jag vill göra något åt det eller ej, Visst jag vill, men jag är riktigt trött på operationer (detta skulle dessutom kräva 2 operaioner med ca 6månader imellan) och jag hatar dessutom nålar/sprutor....

Men men....



Efter vistelsen på röntgen och undersökning blev det shopping (var lite shopping innan med men inte mycket). Jag handlade "bara" 1 sak (brukar absolut inte handla mycket annars iheller, jag är en riktig Spara nämligen) idag , men det var en sak som gjorde mig glad nämligen:

The Sims 2 Apartmen Life Pictures, Images and Photos

Har letat efter detta spel ett tag, har även blivit några bjudningar på Tradera men ingen vinst (tur det nu i efterhand, där går det nämligen på ca 300kr ett begagnat då )men i alla fall idag skulle turen va på min sida.

Jag gick in i GAME butiken på Burlöv Center till PCspelen, bland de nya fanns det inte.
 Bakom oss (mamma och mig) fanns en stor ställning med beg. spel spel, en hel rad med Sims bara typ, jag kollar igenom och drar bara upp en liten bit på varje spel från dess plats när det plötsligt dyker upp ett mörkare blå än Djurlivs fodral , mitt hjärta började verkligen klappa nu, jag drar upp spelet ytterligare och ser den röda texten YES! MINE! ( Gollum effekten tog över mig lite haha) i alla fall, priset tvekade jag inte en sekund på, 99kr (visst begagnat men det såg nytt ut och billigare än Tradera)

Fram till kassan och betalar gladeligen dessa 99kr och mamma säger något i stil med "ja det är svårt att hitta det här spelet ", killen i kassan säger något i stil med "tro det, vi ställde ut detta tidigare idag".

Jag hade alltså en himla tur och är glad eftersom jag nu har alla Sims 2 spel =) , har provat lite bland annat gjort egen lägenhetstomt (även om man behöver "fusk" till det men whatever) med radhus typ,  har inte provat mer men det blir nog imorgon när jag kommit till Grimslöv så  har jag i alla fall något att se fram emot på den tråkiga bussen/bussarna upp, åker runt 12:35 och är framme runt 17:40. Har sen hela kvällen på mig nästan, kan spela fram till 10 om jag vill, för sen är det TRUE BLOOD. 



Blev ett litet längre inlägg idag, men så blir det ibland. Nu ska jag snart gå och hålla kudden sällskap, alltså sova. Är lite trött. Får se när jag uppdaterar nästa gång, tills dess

CYA

14/3-10

Jag säger bara

USH

Kollade på melodifestivalen innan, och tyckte helt fel låt vann. Varför kan vi alldrig skicka en mer svänigare låt eller något. Vi ska ju kvala med så vi får väll se...

Själv höll jag på Eric Saade, Ola och lite Timoteij. Tyckte även om Peter Jöbacks bidrag, men absolut inget som hör hemma i shlager sammanhang.

men men...bättre lycka nästa år kanske.



Är hemma i Skåneland denna helgen, stannar till Onsdag eftersom jag har lite ärende. sen är det bara 1 vecka och 2 dagar kvar i skolan sen är det Påsklov, då det blir Skåne igen tyvärr eftersom biljetterna är rent för dyra och det är för många byten till älsklignen.


Har för tillfället fastnat för Lady Gagas nya:





CYA

5/3-10

Det är fredag morgon och läraren är sjuk så vi är i stort sett lediga hela dagen,tråkigt på ett vis men men.

Inte hänt något speciellt denna vecka, Nästa helg åker jag hem till skåne pga att jag har ärende så det lir förmodligen någon ledig dag från skolan, sen är det bara 1½ vecka kvar til Påsklovet som jag inte har några förväntningar för men men.

Får se vad som händer i helgen, inget bestämt mer än att det är fest ikväll, jag får se om jag går, inte säkert.

Men har inget mer att säga så
CYA

RSS 2.0