30/8-10

Jag spelade Sims 2 innan, hade en familj på gång (som bilderna visar, hade nästan gjort klart huset när datorn stängdes av) men jag har inte gjort en sådan här familj på länge. Det är alltså 2 killar och deras dotter:












Huset de bor i


ÖVERVÅNING


NEDERVÅNING

29/8-10 Helt värdelös= J-A-G

Första helgen på nya stället har passerat, inget speciellt.....har inte haft lust till något så jag har bara i stort sett stickat, läst och sett igenonom andra säsongen av "Buffy". Imorgon är det skola igen, och jag vet att många nog inte förstår detta men jag trivs bättre i klassen än jag gör där jag bor, jag vet inte varför...kanske för att här är för många människor (en stor lägenhet jag bor i, i stort sett 3 stycken som blivit sammanslagda till 1 stor)...och nej jag är ingen social typ....men vad kan man vara efter 13år som ensamvarg, i princip utan någon och dessutom mobbad...inget roligt liv

Jag önskar att jag bara hade kunnat träfa någon, ensamheten är någonting som håller på att ta död på mig, jag är uppenbart född till ensamhet, mina vänner förnekar att det skulle vara så men vad är det annars+ det är dessutom j***** lätt för dem att säga de saknar inte den där speciella personen /livsgnistan....de har vad man behöver för att överleva..kärlek.....något jag inte har, jag trodde jag hade det under några korta månder men har kommit underfund med att jag var på fel spår då, det hela blev ju inte bättre av att den personen var totalt hjärtlös uppenbarligen......

Trodde att allt skulle bli lättare här...men jag hade fel....men det förvånar mig inte, för just fel måste vara mitt mellannamn, för allt som har med mig att göra är bara fel, jag hade gärna bara försvunnit, det är ju egentligen det jag hade behövt göra för att komma bort från allt så hade allt nog blivit mycket bättre för många / alla.

Mitt liv är som en svart tunnel utan något ljus alls, det enda ljuset som det skulle kunna vara är från tåget som skulle köra över mig....men det tåget verkar tyvärr vara inställt..........

I don't wanna sleep
I don't wanna dream
'cause my dreams don't comfort me


Jag vet inte vad jag ska ta mig till.............

25/8-10 Första skoldagen

Jag vet faktiskt ingenting för tillfället, jag är bara helt tom...vet inte vad jag ska göra om jag ska bli kvar eller åka..

Började skolan idag, ny skola alltså med inriktning smyckesdesign. En väldigt liten klass på ca 9pers och 2 lärare/föreståndare.
Först var det upprop och allt annat liknande, sen lunch...sen ett pass med lekar typ sen fick man träffa klassen och lärarna. slutade vid 4 och sen ingenting.... Börjar 9 imorgon och då ska vi få första uppgiften.

Det är i alla fall riktig höst här uppe, regnat nu 2 dagar och det är kallt och blåsigt och dessutom har man fått en kass säng där man känner spjälorna igenom...inget kul alls, förhoppningsvis finns det en annan säng som jag kan få istället, får se om det blir så....behåller jag denna kommer jag vara en zombie innan veckan är slut eftersom jag i stort sett låg och tittade upp i taket i stort sett hela natten.

Jag är dessutom den deltagare på skolans 155 deltagare som kommer längst ifrån söder, de hade nämligen det uppe på skärmen tidigare, städerna där de ifrån längs söderut var med och längst norr ut med.

Får helt enkelt se vad som händer imorgon, nu ska jag inte skriva mer..får se vad jag ska göra nu:S

17/8-10

Det är över midnatt nu så...

Igår var jag i Lund, för att jag ska ha en temporär tandprotes till nästa år när det blir brygga. De slipade även ner 1 tand som var för långt upp, och de fyllde igen min glugg mellan framtänderna lite (den ska dock väck helt när bryggan är på har jag bestämt) Sen blev det lite shopping, köpte dock bara 1 sak och det var en kylplatta
till min lilla Tosh(iba), såg även att de hade ett jäkligt bra pris på SIMS 3 där, för 199kr men det stod jag imot....men vet inte om man ska köpa det bara för att prova lite. Vi får se...

Tisdag idag och jag ska ta det lungt, har haft huvudvärk nu sen typ lunchtid men den går väll över någon gång. Imorgon ska jag bli klippt. Sen får jag se vad som händer resten av veckan...det blir nog packning i slutet på veckan i alla fall....

Jag blev även överlycklig igår när jag kom hem och fick se att den nionde delen av Venin Abyss var uppe så den såg jag också, längtar till nästa för de är bara så bra.
Tror ev. jag ska spela Sims imorgon, men det känns som man har för många familjer nu hahaha


CYA

14/8-10

Idag var jag och mamma på shoppingtur till glasriket (Småland) , Jag handlade en del men det var billigt som in i, en av mina favoritbutiker Iittala OUTLET  Strömsbergshyttan ska stänga så de hade bra pricer på en del som jag tycker om bland annat 4 stycken Kivi lyktor i grön/blåa/klar nyanser (29kr/st) och så inhandlades även min första Marimekko skål som blev en marinblå (69kr) men dock följde inte den andra lngt efter, det blev en ljusblå som kostade lite mer men ändå billigt för en Marimekko (129kr), vi var både på strömsbergshyttan och själva Kosta sen åkte vi till City Gross för att handla mat och där hittade jag en riktig favorit sen jag var liten för 59kr och jag kunde inte låta bli så även Svanprinsesan (1an förstås) fick följa med mig hem, för jag har bestämt att jag ska ha alla mina  gamla favoriter på dvd, några har jag redan som
Tummelisa (tyvärr endast den engelska versionen på dvdn), Den lilla sjöjungfrun, Anastasia och säkert fler som jag glömt.

Söndag, inget planerat, sen måndag ska jag till Lund igen sen bara 1 vecka kvar till flytt typ..hmm..får se hur det blir. aja jag bjuder på min favosång ifrån Tummelisa:)


11/8

Ännu en dålig uppdatering, men bättre sent än alldrig. Har inte hänt mycket, bara varit ute på en "minisemester" med mamma.

Måndag: Upp vid 4 tiden på morgonen för avfärd mot Ullared/Gekås, där det inte blev något speciellt handlat mer än saker till kommande rummet, men vi var där i stort sett hela dagen (varav det blev 2 turer in på själva Gekås). Middag åts på Harrys och sen blev det lite tittande i småbutikerna runt omkring. Nästa stopp blev Knalleland i Borås, inget där iheller blev köpt, sen var det kväll och dags att åka till Motellet som vi skulle bo på , där vi fick sova i Hästenssängar.

Tisdag: Upp vid 7.30. Åt frukost på hotellet därefter bar det av mot Freeport, men inget däriheller som var roligt och ändå var det solsken denna gång, förra året vi var där ösregnade det och då hittade vi mycket mer men i alla fall vi blev klara där snabbt och bestämde att vi åter skulle ta en tur till Ullared, så det gjorde vi och vi åt även på Rose Garden som hade en riktigt god och billig buffe om man gillar lite asiatiskt (de hade även pommes dock haha) Hemfärd sedan och vid Hallansåsen strulade bilen lite, bromsarna började ryka men det fick gå och vi kom hem.

Onsdag idag, varit hemma hos mormor och grävit upp potatis/pantofflor/päron och inget annat precis.

Torsdag imorgon , vet inte vad som händer då iheller. I helgen blir det kanske en tur till Kosta och liknande, får hoppas att man hittar något roligt då i alla fall.

Måndag är det sen Lund, så även nästa måndag då även resan mot nya skolan börjar där jag sedan börjar på Onsdag.

Just det häromdagen såg jag Eclipse, dock ej på bio. Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska tycka om den...men jag längtar i alla fall till Breaking Dawn 1 & 2 kommer ut.

Får se är jag uppdaterar nästa gång.


CYA

RSS 2.0