22/9-10

IDAG FICK JAG PAKET :D





Jag såg tillochmed när brevbäraren kom och tyckte att jag såg rätt när det gäller tejpen, alltså att där stod CDON.com på den, men jag trodde det skulle vara ett större paket men det hade nog fått plats i en vanlig brevlåda (och det var inte mycketplats kvar i lådan, endast lite stoppning fanns det plats för, så CDON paketerar bra (se bilder så kanske ni ser hur lite plats som fanns kvar) och ändå innehöll det dessa saker:


Alla Angel säsongerna (förutom 1an och 3an)
Buffy säson 3
Ringaren i notre dame 1 & 2
Mulan
Pocahontas
Skattkammrplaneten
Herkules

Så helgen är räddad?? nej , det var den innan med troligtvis eftersom det kanske blir marknad i helgen. men någon hinner man kanske se:)

Och jag ska även ha hand om fedagsfikat i klassen på fredag (förstås) och jag är känd som den busiga i klassen så jag har sagt att jag ska förgifta eller något hahahaha....

Får se när jag uppdaterar nästa gång


CYA


21/9

Har inte fått mitt paket än, men beställde ju den runt den 17e och då stod det att det var postat, åter idag hade de ändrat datum men men "postat" statusen står kvar men jag får sen ett sms där det står att posten mottagigt ett paket till mig som nu är på väg till mig så förhoppningsvis kommer det imorgon eller på torsdag.

Vi har fått en ny uppgift i skolan dock, alla har fått ett ord och sedan ska vi tillverka ett smycke av det ordet, alltså gestalta ordet. Jag skriver dock inte ut mitt ord här för man vet alldrig.

Helgen som gick var lugn som vanligt, men nästa helg blir det kanske annorlunda, får hoppas det:)
Annars händer det inget speciellt precis. Jag stickar och har snart stickat upp 1 av de nystan jag köpte i Lördags, jag får se om det behövs eventuellt ett nystan till , vi får se.


CYA

15/9-10

Idag har jag gjort klart min första silverring, tror dock inte att jag lägger upp den här , men kan kanske beskriva, jag sågade ut små bitar så att  det blev ett hjärta där fram (men det kan misstolkas som ett W eller M med har jag märkt hahah)och sen har jag stansat in på insidan av ringen: love conquers all (Kärleken besegrar allt) och sen så Ida 2010 . Fick mycket beröm för denna ring och det gläder mig, materialkostnaden blev 60kr för en silverring.

Sen så när jag var klar gjorde jag klar veckans andra uppgifter...så nu har jag 2 dagar då jag inte vet vad jag ska göra hahah


Ikväll har jag bokat Eclipse boxen och även beställt lite annat smått och gott, bland annat disneyklassikers :)

Men ska nog snart sova, sen är det upp 8 imorgon för att göra....hm...ingenting haha


CYA

12/9-10

Dålig på att uppdatera igen?? Jag???? Japp :P

Men det händer inte mycket faktistk förra veckan hade vi fullt upp eftersom vi då fick göra en ring, slut resultatet för min ring blev så här:



Den är av mässing och gjord av en platt liten mässingsbit :P och den hann få ett smeknamn med "helvetes ringen" hahah, för jag blev så trött på den nästan men den blev klar till slut ändå.

I helgen har det varit så kallad marknad på det här stället, dock var det bara en rad och så ett tivoli med en av mina favorit saker Klon/The Claw, jag har aldrig riktigt prövat men gjorde några försök nu och det gick bra:) Första gången jag prövade fick den upp en nalle men tappade men av någon anledning fick jag ett extra spel och fick den enda till luckan, sen såg jag en som fick upp en men tappade den men brydde sig inte att ta den , och den låg bra till så jag var framme och fick den:D så jag försökte väll runt 3 gånger och fick 2 vinster haha så de får agera som mina maskotar här eller något.


Veckan som kommer är skiss vecka, men själva skissningen är bara 2 pass sen ska vi jobba mer med ringar och göra ny/a.


Finns nog inte mycket mer att säga antar jag så


CYA

4/9-10

Snart har ännu en helg passerat på "nya stället", det händer inte mycket här....Idag har jag plockat undan lite och ställt saker på bättre ställen och så vidare, det gäller att vara finurlig här eftersom förvarings möjligheterna är få så exempelvis får skrivbordet även agera som bokhylla och tvhylla.

Ja jag har en liten tv här, faktiskt den tv som var min första tv för länge sen....men den vill inte sammarbeta så varje gång jag ska se något får jag söka fram den kanalen.

Men i alla fall, ikväll satt jag vid skrivbordet här för första gången och skissade bara lite, har lixsom fått mersmak nu efter en vecka skissning så det blev en liten skiss av MP3 spelaren, men inte klar ännu får se om jag visar upp resultatet här sen eller ej....
 
Ikväll har jag även sett The Imaginarium of Doctor Parnassus , även känd som Heath Ledgers sista film..en film som han tyvärr inte ens "hann" avsluta....Jag kan faktiskt inte förstå fortfarande att han är borta, han har gjort en rad bra roller i En riddares historia , The Dark Knight , Brokeback Mountain Ned Kelly , Bröderna Grimm  och många fler.

Imorgon är det söndag , får se vad jag ska hitta på med då. skissa mer kanske eller liknande. Vi får se.

På måndag börjar en ny vecka och en ny omgång av smyckestillverkning, eftersom en vecka har vi tillverkning av smycken och veckan därpå har man skissning. Första dagen fick vi ju hemliga paket allihopa, de var fyllda med olika saker som disktrasor (rena förstås), suhrör, vaxduk, tvål, perafin, havssalt med mera...jag fick dock det här:


Tunna pappers remsor, som även var det största paketet. Jag trodde först att jag inte skulle göra något av det men nu har det gjorts en hel del , visar kanske resultatet på det med senare, vi får se.


Nu ska jag nog kanske snart sova, jag går och lägger mig väldigt tidigt här har jag märkt, i Grimslöv och hemma kunde jag vara upe till 4, men inte här....det kan förstås bero på att jag har en rumskompis här ...men men Jag ska försöka uppdatera här så ofta jag kan (och vill) jag vet även att jag sagt detta innan men nu ska det bli så och därmed basta....


Good night , sleep tight and dont let the bed bugs bite

RSS 2.0