Fredag!

Idag är det Fredag. En fredag som började med Matte sen Fredagsfika, sen ledig ett pass eftersom jag inte har Samhälle, då städade jag. sen var det lunch då följande först utspelade sig:

Eftersom jag inte hade Samhälle var jag tidig till lunchen så jag satte mig vid ett 4 mannabord, resten av klassen kommer och Christopher först:

Christopher: Inte ska vi alla få plats runt det lilla bordet? Kom med här i gänget, här sitter igen ensam.

Följande utspelade sig efter att jag och Christopher (Krille) satt oss ner och inga fler hade kommit: 

Christopher: Varit mycket i ........... i sommar?
 Jag *ger honom en konstig blick för han frågade om jag hade varit mycket där jag BOR (i när jag inte är hemma i Grimslöv)*
Christopher: *kommer på vad han just frågat* vi glömmer detta vad jag just sagt.

Sen kom de andra och satte sig och jag satt och uber flinade typ så Teresia frågade "vad skrattar du åt Ida?" och jag förklarade....hahahaha.

Sen var det film, var välldigt liten grupp vi såg filmen Once (rekomenderas om man inte sett den, musiken är riktigt härlig)

Sen hem och duscha, sen inte hänt något mer precis.

Idag om en vecka så här dags är man på Skånsk mark och har en veckas lov framför sig, hur man nu ska klara av det utan att ha någoon av sina underbara klasskamrater där, som jag kommer sakna dem då....riktigt mycket.


Imorgon är det Skolfest, den börjar vid 7snåret och slutar ...ja det vet jag inte, vi får se.

Har inte mer att säga så
CYA  

Idag..

Torsdag jag vet och jag bloggar...hahahaha

Idag var det först sovmorgon till 10:10, sen Svenska och sen dubbelpass i Engelska men ändå ganska lugnt eftersom vi tittade på Elizabeth (inte den bästa filmen men ok ändå)

Sen blev det då bestämt på någon vänster att vi skulle en tur till Växjö (Tessa och jag) vi skulle ha minibussen, och jag har körkort så jag fick köra, men det blev några passargerare till med Anders, Samuel och Ted hängde också med så in till Växjö (utkanten men ändå) någon gick på systemet och sen gick alla på Maxi typ och handla (mycket billigare där än i lilla Grimslöv), sen blev det tillbaka hem, äta lite (vi missade ju middagen på skolan) och lämna nyckeln till Peter sen blev det lite tid tillbringat på Solhem (ett av internathusen) med Anders och Ted sen hamnade man här.

Imorgon är det Fredag, Jonna kommer tillbaka:) och sen får man se vad som händer...Även 1 vecka till jag åker till Skånsk mark igen och LOV.

Lördag är det ju Skolfest "Chili en het natt" som de döpt det till.....

Har inte mer att säga nu, så
CYA

Måndag idag, som ni kanske vet.

Idag började inte jag förrens 10.10 och slutade 11.40, så lugn dag men vi hade en rest inlagd och då satt jag och Krille (Christopher) och snackade, fick veta att han jobbat på ett ställe (som jag varit på X antal gånger) när han var 15år, inget vidare jobb sa  han typ 100kr per dag och 50öre per såld grej fick han. Han sa även att jag har den där breda skånskan (han är typ halvskånsk) ....visst jag har min breda skånska men folk verkar gilla den så varför ändra?...som då tex Peter i min klass som säger att jag har en "härlig dialekt".

Just nu tvättar jag 2 fulla maskiner tvätt, måndag betyder tvätt dag för mig, så de är klara om typ 1 timme sen ska några saker in i torktumlaren osv.

Sen får man se vad som händer resten av dagen, middag vid 5 antar jag.

På Lördag är det sen skolfest, får se hur den blir om man nu går dit. Jag ska ju stanna på Småländskmark denna helgen med.

men sen....

Det är ju bara 9 dagar kvar i skolan typ innan höstlovet och då ska jag hem, blir att åka den 23/10 kl 14.37 och sen är man hemma på skånsk mark vid halv 8 typ. Får se vad som händer på lovet, kanske 1  dag spenderas i Tyskland.


Nej nu har jag inte mer att säga.
CYA


Fredag..

Dagen var som vanligt fylld med en massa skratt.

På kvällen bestämde jag och Tessa att vi skulle se Twilight (det är ganska dött här denna helgen), så upp i B4 (en sal där det finns projektor och duk typ) och vi bjöd även in Anders, men han blev inte långvarig för han stod inte ut med glittrandetXD...glittrande vampyrer var alltså inget för honom....när filmen var slut hamnade man på sitt rum och det är tyst som i graven rumt om (eller är det lunget före stormen tro?)...

Idag Lördag, har jag ingen aning vad som händer än...vi får helt enkelt se vad som kommer, jag har varit förkyld nu sen i Onsdags så jag får väll ta det lite lungt.

Nästa helg är det skolfest (får se om man går på den)....sen helgen efter det börjar lovet, då jag och mamma antagligen ska till Tyskland, förhoppningsvis^^



Min älskade klass med de underbara personerna, Jag skulle kunna ta ett skott för var och en av er för jag tycker om er så mycket, jag längtar absolut inte till den dag kommer då vi måste skiljas, men jag hoppas att den dagen alldrig riktigt kommer utan att vi fortsätter hålla kontakt. Ni är den underbaraste klassen som någonsin excisterat<3




Har inget mer att säga nu så
CYA

Fredagen....

Igår var det då Fredag med 2 lektioner, najs!. sen blev det lite dötid och därefter ICA och vi (Tessa, Jonna och Jag) fick sen skjuts hem, väl hemma blev det middag, skaldjurspaj för mig. Därefter ännu mer dötid tills vid 7 då jag gick ner till Tessa och Jonna och där var även Peter, vi skulle hjälpas åt att flytta och höja Tessas Terrarie, så jag och Peter lyfte terrariet och Tessa och Jonna ordnade resten, det blev klart och Peter gick. Städning följde och sedan bar det av till "Gamlas"¨kök där kvällen spenderats tillsammans med bitar av klassen och ett gäng till.

Jag vet att jag sagt detta innan men jag älskar verkligen klassen, den är så himla underbar och alla är så snälla. Man vill knappt till Skåne fölr då saknar man "gänget".
Fattar inte hur jag ska klara av lovet bara....

En del av gänget <3 ÄLSKAR ER ALLA SÅ MYCKET!!!




Har inte mer att säga så
CYA


RSS 2.0